Grin dig skæv med de værste vittigheder

Nogle af de mest afskyelige jokes, som får selv de mest kyniske mennesker til at le, er dem, der trækker på tabubelagte emner som død, sygdom og ulykker. Selvom de kan virke stødsende, er der noget befriende ved at kunne grine af det, der normalt anses for upassende. Disse jokes appellerer til vores mørke side og udfordrer vores grænser for, hvad der er acceptabelt at le af. Når man først tør lade masken falde, kan man opdage, at der faktisk er noget befriende ved at give efter for den slags morbide humor.

Når humor går i stykker: De ultimative dårlige jokes

Nogle gange kan humor gå helt i stykker og ende i noget, der er mere trist end morsomt. De såkaldte “dårlige jokes” er et eksempel på dette. Det er vittigheder, som er så dårlige, at de nærmest bliver morsomme igen i deres ubehjælpsomhed. Hvis du har brug for inspiration til de ultimative dårlige jokes, kan du finde de dårligste jokes her. Forbered dig på at grine, men også på at krumme tæer lidt.

Latterlige vittigheder, der får dig til at rødme

Nogle vittigheder er så dårlige, at de næsten er sjove. Tag for eksempel denne klassiker: “Hvad kalder man en kylling, der kan tælle sine egne æg? En matema-høne.” Eller hvad med den her: “Hvad siger en elektriker, når han går i seng? Jeg skal sove på det.” Vittigheder som disse får dig måske til at rødme af pinlighed, men de er også utroligt morsomme på en helt særlig måde. Hvis du er på udkig efter endnu flere latterlige vittigheder, kan du købe sjove politiske vittigheder her.

Sjove historier, der får dig til at krumme tæer

Historien om den forvirrede mand, der kom til at bestille en kæmpestor pizza ved et uheld, er garanteret at få dig til at krumme tæer af grin. Han havde bestilt en almindelig pizza, men da han ringede tilbage for at annullere ordren, kunne pizzarestauranten ikke længere nå at stoppe den kæmpemæssige pizza, der allerede var på vej. Da pizzabudet ankom med den enorme pizza, vidste manden ikke, hvad han skulle stille op. Han endte med at tilbyde den til hele nabolaget, og de spiste pizza i dagevis bagefter.

Skæmtende komik, der får dig til at gyse

Nogle vittigheder er så dårlige, at de nærmest får én til at gyse. Når komikeren tror, at en dårlig joke er sjov, kan det være svært at holde latteren tilbage. Disse skæmtende vittigheder er ofte baseret på stereotyper, diskrimination eller emner, der normalt anses for upassende at gøre grin med. Selvom de kan få én til at rynke på næsen, er de dog et godt eksempel på, hvor langt nogle komikere vil gå for at få et grin frem hos publikum.

Ufølsomme jokes, der får dig til at tabe kæben

Nogle af de mest kontroversielle jokes er dem, der tager fat i emner som sygdom, handicap og tragedier. Selvom de kan være stødende for nogle, er der også mange, der finder den mørke humor morsom. Prøv for eksempel denne: “Hvad er forskellen på en baby og en pose kokain? Jeg har ikke haft en pose kokain i min kælder i 6 år.” Eller hvad med denne: “Hvad er forskellen på en Ferrari og en bunke døde babyer? Jeg har ikke en Ferrari i min garage.”

Drilske vittigheder, der får dig til at rulle med øjnene

Nogle vittigheder er så drilske, at de får selv den mest tålmodige person til at rulle med øjnene. Disse vittigheder er ofte baseret på ordspil, dobbeltbetydninger eller uventede vendinger, der overrasker og forstyrrer. De kan være lidt for smarte for deres eget bedste, men det er netop det, der gør dem så underholdende. Selvom man måske ikke kan lade være med at smile lidt indvendigt, er det svært at undertrykke den lille irritation, når man hører den type vittigheder.

Upassende humor, der får dig til at fortryde

Nogle vittigheder er så upassende, at de får én til at fortryde at have hørt dem. Disse vittigheder kan være stødende, racistiske eller på anden måde krænkende. De kan indeholde mørk humor om sygdom, ulykker eller tragiske hændelser. Selvom de måske får én til at grine i første omgang, kan man efterfølgende føle sig ubekvem ved at have grinet ad dem. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvem ens publikum er, og at undgå vittigheder, der kan såre eller fornærme nogen.

Pinlige skæmterier, der får dig til at krybe i ly

Nogle vittigheder er så pinlige, at man nærmest får lyst til at krybe i ly, når man hører dem. Dem finder du i denne kategori. Eksempelvis den om manden, der går ind i en bar og bestiller en drink. Bartenderen spørger: “Hvad skal det være?”. Manden svarer: “Hvad som helst, bare ikke min kone”. Eller den om manden, der går ind i en bar og siger til bartenderen: “Jeg vil gerne have en drink, men jeg har ikke nogen penge”. Bartenderen svarer: “Okay, så får du en drink på regning”. Manden siger: “Fantastisk, så tager jeg en drink til”. Vittigheder som disse får dig til at rødme af skam, men de er også med til at give et godt grin, hvis man kan holde humøret oppe.

Upassende komik, der får dig til at slå hånden for panden

Nogle vittigheder er så dårlige, at de nærmest er pinlige at høre på. De er så upassende og ugenerte, at man ikke kan lade være med at slå hånden for panden af forlegenhed. Eksempler kunne være vittigheder om alvorlige sygdomme, ekstreme politiske holdninger eller helt uacceptable stereotyper. Selvom de fleste af os nok ikke ville sige den slags vittigheder højt, kan det være sjovt at læse dem i en artikel – bare for at se hvor langt man kan gå uden at krænke nogen. Så længe man holder sig til tekst, og ikke prøver at udføre de værste vittigheder i virkeligheden, kan de være ret morsomme.

Category:Diverse
PREVIOUS POST
Grib chancen – få økonomisk frihed
NEXT POST
Spar store penge på din rejse til Sri Lanka
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.nngk.dk 300 0